Skip to main content

SKOLEFOTO MED ATTITUDE OG FAGLIG STOLTHED

Skolefoto - Klassebillede

Et skolefoto er ikke bare et hvilket som helst foto

Uanset om det er forældrenes glæde ved at se deres barn i det første skoleår, eller eleven i 10. klasse, der først finder den virkelige glæde ved fotografiet, når klassen fejrer 25 års jubilæum, så tror jeg på, at tryghed fra første kontakt med fotografen er afgørende for kvaliteten og glæden ved fotografiet.

Den personlige kontakt gør forskellen

Alle de skoler jeg har aftale om fotografering med, får min personlige service, og da jeg ikke har nogen intentioner om at blive til et stort landsdækkende skolefotofirma, med mange ansatte, vil det være mig personligt, der fotograferer og har alt kontakt med skolen.

Skolens servicepakke

Jeg kan levere alt, hvad de store skolefotofirmaer kan, f.eks. direkte upload til skolens administrationssystem, personale portrætter og gruppebillede, samt personaleplanche, årbøger, eventfotografering m.v.

Alt er gratis for skolen, og da jeg selv har det fulde overblik over alle aftaler, er jeg sikker på, at jeg kan gøre det bedre end alle andre!

Hent Skolefoto brochure

Frit valg på nettet

Hver elev får et individuelt login, og kan dermed se sine egne billeder på www.skaade-fotografi.dk.
Der kan frit vælges mellem forskellige pakker, sort/hvid eller farvebilleder m.m. Bestillingen klares på nettet, og billederne sendes direkte til hjemmet, eller leveres samlet på skolen, alt efter aftale.

To poseringer

Portrætbilleder tages altid i to forskellige poseringer: traditionelt portræt og trekvart figur.

Vælg selv billeder

Dagen efter fotograferingen kan forældre og elever i ro og mag udvælge netop de optagelser, de ønsker.

Greenscreen

Ved hjælpe af greenscreen teknikken kan forældre og elever efterfølgende selv vælge imellem de mange forskellige; klassiske, romantiske og dramatiske baggrunde i webshoppen, og de kan sammensætte deres helt egen billedpakke, vælge en standardpakke eller købe enkelte billeder.

Eventfoto

Eventfotografering

Har I skolefest, jubilæum, reception eller lignende, så kommer jeg og dækker begivenhederne. Skolen får et sæt billeder og en CD-Rom, børnene vil få mulighed for at bestille billeder via webshoppen.

Skolefotos