Skip to main content

3Klinisk foto / Arbejdsskade / Arbejdsulykke / Ulykke / Forsikringsskader

Klinisk foto – optimal fotografering af personskader

Klinisk foto

Foto af personskader

Dokumentation af skade til forsikring eller Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Hvis du har været ude for en ulykke eller arbejdsskade, som har givet dig varigt mén kan du få tilkendt erstatning. Erstatningen for varigt mén skal kompenserer for at du har ondt eller har en begrænset dagligdag på grund af følgerne af ulykken/skaden.

I de fleste tilfælde skal forsikringsselskabet eller Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) bruge billeder af skaden, i forbindelse med behandlingen af sagen. Som oftes får du en mail eller et brev, med en rekvisition fra forsikringsselskabet eller AES, hvor det er specificeret hvad de ønsker billeder af og hvor mange billeder de vil have. Med rekvisitionen i hånden kan du ringe til Skaade Fotografi og aftale en tid til fotografering af dine skader.

Skaade Fotografi har stor erfaring med lyslægning og fotografering af skader

Skader som f.eks. ar, kan have en tendens til at være mindre tydelige på foto, hvis man ikke bruger de rigtige vinkler og den rigtige lyslægning. De krav som forsikringsselskabet stiller til fotograferingen bliver naturligvis efterfulgt, men der er meget stor forskel på hvor godt man ser skaden, hvis lyslægningen og vinklerne billederne er taget i ikke er optimale.

Den visuelle del af en skade kan have stor indvirkning på udregningen af din méngrad og dermed den erstatning som du får tilkendt fra forsikringsselskabet. Derfor skal du bruge en fotograf der kender forsikrings krav/reglerne til fotograferingen, og ved hvordan han skal fremvise dine skader bedst muligt.

Efter fotograferingen bliver billederne og en faktura sendt direkte til forsikringsselskabet eller AES, så du ikke behøver at foretage dig yderligere.

Klinisk foto

  • Arbejdsskade
  • Arbejdsulykke
  • Forsikringsskader
  • Personskader
  • Personskadeerstatning
  • Ulykke
  • Ulykkesforsikring
  • Foto af skader

Bestil tid til fotografering i bookingkalenderen, eller på:
tlf. 2097 4071 eller info@skaade-fotografi.dk

      Bestil tid