Skip to main content

Firmaportræt

FIRMAPORTRÆT

Firmaportræt

Hvordan skal du og dine medarbejdere præsenteres på firmaets hjemmeside, visitkort etc.?

Mange hjemmesider lider under dårlige billeder af firmaets personale. Ofte er medarbejderportrætterne gamle, uensartede og i dårlig kvalitet, f.eks. taget med en mobiltelefon.

Skal dit firma ikke have en professionel profil? – et af de første skridt til det er at få taget professionelle portrætter af alle medarbejdere, og det behøver ikke at koste ”et mindre landbrug i Vestjylland” at få dem lavet…

Kontakt mig på danny@skaade.dk eller tlf. 2097 4071 for at få et godt tilbud på fotografering.

Jeg er specialist i fotografering af store mængder mennesker, både som gruppebilleder og portrætter. Jeg har taget gruppebilleder med op til 1.000 personer og med min tidligere erfaringer, kan jeg med sikkerhed sige, at ingen virksomhed i Danmark er for stor til, at jeg vil kunne håndtere portrætfotografering af hele deres personale.

I sommeren 2014 havde jeg hovedansvaret for fotograferingen af DBU´s fodboldskoler, hvor der blev fotograferet mere end 28.000 fodboldspillere fordelt over hele landet. Den opgave skulle klares i løbet af seks uger, så i dette tilfælde måtte jeg naturligvis hyre eksterne fotografer ind til en del af fotograferingerne, men alle fotograferingerne blev gennemført til kundens fulde tilfredshed.

[nectar_slider location=”Firmaportræt” overall_style=”classic” bullet_navigation=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”550″ autorotate=”6000″]