Skip to main content

Holdfoto

TEAMFOTO

TeamFoto, Keep it simple - holdfotopå den nemme måde...

Holdfoto

Jeg har mere end 30 års erfaring som fotograf. I de seneste år har jeg bl.a. haft ansvaret for fotograferingen af over 100.000 fodbold- og håndboldspillere i klubber fordelt over hele landet. Det er blevet til holdfotos i alle lag, fra de mindste håndbold mikroputter til herrernes A-landshold i fodbold.

Mit personlige motto er: “Godt nok” er ikke godt nok, kun det bedste er godt nok… og det motto ønsker jeg at leve efter.

TEAMFOTO

Derfor er det med stor stolthed, at jeg nu kan præsenterer et helt nyt koncept for fotografering af holdfotos i sportsklubber, under navnet: TEAMFOTO med sloganet: keep it simple – holdfoto på den nemme måde…

Uden at gå på kompromis med kvaliteten, gør jeg op med de besværlige aspekter i holdfoto, som hidtil har været en del af normen indenfor branchen. Jeg skærer ind til benet, med udgangspunkt i, at det skal være “nemt og sjovt”, at blive fotograferet. Dette gælder for alle parter: børnene, trænerne, klubberne, forældrene og fotografen.

Fra mine mange år med klubfotografering kender jeg stort set alt til idrætsklubbers ønsker og behov for billeder, hvilket efter vores erfaring først og fremmest er:

  • Gratis fotografering af alle børne- og ungdomshold
  • Professionelle holdfotos til hjemmeside og sponsorer
  • Hurtig og effektiv fotografering
  • Et system der er UpToDate i vores digitale tidsalder
  • Hurtig levering

Jeg arbejder med et system, hvor der ikke er nogen ordresedler, der skal deles ud og samles ind før fotograferingen – på den måde er det nemt og overskueligt for klubben og trænerne.

Ved fotograferingen tager jeg som udgangspunkt kun gruppebillede og et fjollebillede af hvert hold, dermed kan jeg klare fotograferingen af et hold på under 10 minutter.

Hvis klubben ønsker det, kan jeg naturligvis også tage portrætbilleder af spillerne, men så bruger jeg lidt længere tid til hvert hold.

Fjollebillederne er en oplevelse for børnene at få taget, de viser børnene fra den sjove side.

Forældrene kan bestille billeder på webshoppen dagen efter fotograferingen og billederne leveres direkte til forældrene.

Hvis jeres klub har lyst til at opleve hvor let en klubfotografering kan være,
så tøv ikke med at kontakte mig.